Broilerijauhelihapihvit
Broilerista tehty jauheliha on erittäin maukasta. Jauha lisä myllyssä tai tehosekoittimessa. Tarjoile suosikkilisukkeesi kanssa: perun, riisi ja pasta sopivat kaikki hyvin. Lisänä maistuu tomaatti-, sieni- tai bearnaisekastike - päätä itse, minkä tyylisen aterian haluat.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 400 g luutonta broilerinlihaa
- 1 kananmuna
- 3 rkl kermaa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Leikkaa liha pienemmiksi paloiksi ja pane ne, suola, rakuuna ja hieman vastajauhettua pippuria tehosekoittimeen. Jauha lihaa muutama sekunti kerrallaan.
2. Lisää kananmuna ja kerma ja sekoita tahnaksi. Muotoile vedellä kostutetuin käsin taikinasta pihvejä.
3. Paista pihvejä molemmin puolin voissa, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin ja ovat läpikypsiä. Nosta lämpimille lautasille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa