Persikat vadelmakastikkeessa
Vadelma ja persikka ovat loistavia makuja yhdessä. Tässä ne tarjoillaan sokerikakkuviipaleelta, joka imee itseensä maukasta vadelmakastiketta.
Kuudelle-kahdeksalle
- 1 prk persikanpuolikkaita
- 250 g pakastettuja vadelmia tai mansikoita
- 1 appelsiinin mehu
- 6-8 viipaletta sokerikakkua
- 2 kiiviä
- mantelilastuja
Valmistusohje
1. Valuta persikat.
2. Soseuta marjat, lisää appelsiinimehua jotta saat kastikkeen. Paahda mantelilastut kevyesti kuivalla pannulla.
3. Laita vadille sokerikakkuviipaleita ja niille persikanpuolikkaita. Kaada päälle kastiketta, koristele mantelilla ja kiivillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka