Persikat vadelmakastikkeessa

Vadelma ja persikka ovat loistavia makuja yhdessä. Tässä ne tarjoillaan sokerikakkuviipaleelta, joka imee itseensä maukasta vadelmakastiketta.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 1 prk persikanpuolikkaita
  • 250 g pakastettuja vadelmia tai mansikoita
  • 1 appelsiinin mehu
  • 6-8 viipaletta sokerikakkua
  • 2 kiiviä
  • mantelilastuja

Valmistusohje

1. Valuta persikat.

2. Soseuta marjat, lisää appelsiinimehua jotta saat kastikkeen. Paahda mantelilastut kevyesti kuivalla pannulla.

3. Laita vadille sokerikakkuviipaleita ja niille persikanpuolikkaita. Kaada päälle kastiketta, koristele mantelilla ja kiivillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.