Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Persikat vadelmakastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vadelma ja persikka ovat loistavia makuja yhdessä. Tässä ne tarjoillaan sokerikakkuviipaleelta, joka imee itseensä maukasta vadelmakastiketta.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 1 prk persikanpuolikkaita
  • 250 g pakastettuja vadelmia tai mansikoita
  • 1 appelsiinin mehu
  • 6-8 viipaletta sokerikakkua
  • 2 kiiviä
  • mantelilastuja

Valmistusohje

1. Valuta persikat.

2. Soseuta marjat, lisää appelsiinimehua jotta saat kastikkeen. Paahda mantelilastut kevyesti kuivalla pannulla.

3. Laita vadille sokerikakkuviipaleita ja niille persikanpuolikkaita. Kaada päälle kastiketta, koristele mantelilla ja kiivillä.

Tuoreimmat aiheesta

Persikat