Kaneliomenat

Aika kevyt, mutta fantastisen maukas jälkiruoka.

Ainekset

  • Neljälle

Raaka-aineet

  • 6-8 isoa, makeaa omenaa
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl kanelia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti. Kuori ja lohko omenat ja laita vuokaan. Sekoita fariini ja kaneli, ripottele omenalohkoille.

2. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia niin että sokeri sulaa. Tarjoile jäätelön kanssa, jos haluat.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!