Juustolautanen-pizza
Julkaistu
Keittiömestari Jesse Söderlund uhmaa perinteitä ja tekee pizzansa pullataikinasta. Katso "juustolautasen" ohje! (Viiden jälkeen -ohjelma 5.5.2022)
- Annosmäärä: 4 pizzaa
Ainekset
- 4 kpl raakaa pullaa tai munkkia
- 100 g vuohenjuustoa
- 2 kpl viikunaa
- 1 dl viikunahilloa
- 100 g sinihomejuustoa
- 4 kpl kanelikeksejä
Valmistusohje
- Kauli pullatakina ohueksi pizzan muotoiseksi levyksi.
- Voitele pohja viikunahillolla.
- Viipaloi viikuna, vuohenjuusto ja murusta aurajuusto.
- Laita kaikki täytteet pizzan päälle, paitsi kanelikeksi.
- Paista pizza uunissa, miedolla lämmöllä koko ajan käännellen niin että pohja kypsyy ja pinta ruskistuu.
- Kun pizza on valmis murusta kanelikeksiä pizzan päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi