Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lihansyöjät: Leipäjuustokahvi ja grillipullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Leivo herkullisia grillipullia. Makoisat pullatangot sopivat hyvin nautittavaksi vaikkapa leipäjuustokahvin kanssa.

Ainekset

  • 1 l maitoa
  • n. 1½ kg vehnäjauhoja
  • 2 kananmunaa
  • 200 g voita
  • 1 pala hiivaa
  • sokeria
  • kardemummaa
  • suolaa

Valmistusohje

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja lisää sokeri, voisula, kardemumma ja murennettu hiiva. Sekoita joukkoon puolet jauhoista ja riko mukaan kananmunat. Vaivaa loput jauhot taikinaan ja jätä se nousemaan pyyhkeen alle, grillin lämpöön.

Kun taikina on noussut kaksinkertaiseksi, pyöräytä siitä noin kymmensenttisiä, sentin paksuisia tankoja ja grillaa ne kypsiksi miedolla lämmöllä, pari kertaa kääntäen.

Tuoreimmat aiheesta

Pullat