OHJE: Valmista taikina sekoittamalla vehnäjauhot, munat, hiiva ja kermaviili keskenään. Vaivaa, kunnes taikina on elastinen ja tasainen. Kelmuta taikina ja anna levätä 20 minuuttia. Kauli taikinasta kuusi soikean muotoista palaa ja aseta juustot keskelle. Ala rullata taikinaa joka reunasta tasaisesti, kunnes saat veneen muodon. Voitele reunat munalla. Paista 200 asteessa kullanruskeaksi. Riko viiriäisen muna keskelle leipää ja paista vielä muutama minuutti. Viimeistele parmesaanilla.
Makuja
Koko Suomi leipoo: Kolmen juuston hachapuri
Julkaistu 07.12.2020 20:27
Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännessä jaksossa leivottiin kolmen juuston hachapuri.
Taikina
- 325 g Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja
- 5 g Sunnuntai kuivahiivaa
- 1 kpl (60 g) kananmuna
- 1 kpl (20 g) kananmunan keltuainen
- 1,5 dl kermaviiliä
- ripaus merisuolaa
Täyte
- 150 g fetaa
- 150 g mozzarellaa
- 6 kpl viiriäisen munia
- 20 g parmesaania
Voiteluun
- Kananmunaa