Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kalkkunaburgeri ja pölkkyperunat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kalkkunaburgeri on tutustumisen arvoinen herkku. Tämän reseptin hampurilaiskastike vie kielen mennessään!

Ainekset

  • 600 g kalkkunan (tai broilerin) jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 tomaatti
  • 1 suolakurkku
  • jääsalaattia
  • hampurilaissämpylöitä

Valmistusohje

Leikkaa sipuli ja valkosipuli mahdollisimman pieneksi hakkeeksi ja sekoita kalkkunan jauhelihan joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Painele massasta reiluja pihvejä ja paista niitä ensin parilatasolla kunnes ne muuttuvat kiinteiksi.

Ota makua pihveihin lopuksi ritilän alta tulevista leiskoista.

Leikkaa tomaatti viipaleiksi ja kurkku lohkoiksi. Revi salaatinlehdet suurekoiksi paloiksi.

Kun hampurilaiskastike ja perunat ovat valmiit kokoa hapurilaiset.

Tuoreimmat aiheesta

Hampurilainen