Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Briepurilainen

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Brie ja chutney muodostavat maukkaan yhdistelmän, jossa pehmeä kermaisuus kohtaa makean voimakkuuden. Huomasimme, että tämä herkku vain paranee hampurilaisen lisukkeena. Jos sinulla ei ole brietä, myös muut juustot sopivat tähän hyvin.

4 annosta

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

Tarjoiluun

  • 8 viipaletta briejuustoa
  • 1 sipuli
  • 4 rkl mango chutneyta
  • salaattia
  • 4 hampurilaissämpylää

Valmistusohje

1. Sekoita jauheliha notkeaksi taikinaksi suolan ja pippurin kanssa. Muotoile neljä pihviä ja grillaa niitä noin kolme minuuttia kummaltakin puolelta.

2 Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Halkaise hampurilaissämpylät ja pane alaosa lautaselle. Lisää leivän päälle salaatinlehtiä, sipulia, vastagrillattu hampurilaispihvi, briejuustoviipale ja ruokalusikallinen mango chutneyta. Pane päällimmäiseksi leivän kansi.

Tuoreimmat aiheesta

Hampurilainen