Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ruishampurilaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Sami Garam jauhaa itse naudan jauhelihan lihamyllyssä. Lihasta valmistuu herkullisia ruishampurilaisia. Valmista hampurilaiskastike sekoittamalla majoneesia ja chilikastiketta.

Ainekset

  • 450 g naudan paistia
  • 150 g pekonia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • puolikas tuoretta chiliä
  • suolaa

Kastike

  • 3 rkl majoneesia
  • 2 rkl hapanimelä chilikastiketta

Lisäksi

  • 4 salaatinlehteä
  • 1 tomaatti
  • 1 suolakurkku
  • 4 pyöreää annosruisleipää

Valmistusohje

Jauha naudanlihapalat, pekoni, sipuli, valkosipuli ja chili lihamyllyssä ja mausta suolalla. Sekoita massa tasaiseksi ja paista siitä paksuja hampurilaispihvejä.

Sekoita majoneesista ja chilikastikkeesta hampurilaiskastike. Paahda leipä ja kokoa hampurilaiset lautaselle tai paperiin.

Tuoreimmat aiheesta

Hampurilainen