Ruishampurilaiset
Sami Garam jauhaa itse naudan jauhelihan lihamyllyssä. Lihasta valmistuu herkullisia ruishampurilaisia. Valmista hampurilaiskastike sekoittamalla majoneesia ja chilikastiketta.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 450 g naudan paistia
- 150 g pekonia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- puolikas tuoretta chiliä
- suolaa
Kastike
- 3 rkl majoneesia
- 2 rkl hapanimelä chilikastiketta
Lisäksi
- 4 salaatinlehteä
- 1 tomaatti
- 1 suolakurkku
- 4 pyöreää annosruisleipää
Valmistusohje
Jauha naudanlihapalat, pekoni, sipuli, valkosipuli ja chili lihamyllyssä ja mausta suolalla. Sekoita massa tasaiseksi ja paista siitä paksuja hampurilaispihvejä.
Sekoita majoneesista ja chilikastikkeesta hampurilaiskastike. Paahda leipä ja kokoa hampurilaiset lautaselle tai paperiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku