Ruishampurilaiset

Sami Garam jauhaa itse naudan jauhelihan lihamyllyssä. Lihasta valmistuu herkullisia ruishampurilaisia. Valmista hampurilaiskastike sekoittamalla majoneesia ja chilikastiketta.

Ainekset

  • 450 g naudan paistia
  • 150 g pekonia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • puolikas tuoretta chiliä
  • suolaa

Kastike

  • 3 rkl majoneesia
  • 2 rkl hapanimelä chilikastiketta

Lisäksi

  • 4 salaatinlehteä
  • 1 tomaatti
  • 1 suolakurkku
  • 4 pyöreää annosruisleipää

Valmistusohje

Jauha naudanlihapalat, pekoni, sipuli, valkosipuli ja chili lihamyllyssä ja mausta suolalla. Sekoita massa tasaiseksi ja paista siitä paksuja hampurilaispihvejä.

Sekoita majoneesista ja chilikastikkeesta hampurilaiskastike. Paahda leipä ja kokoa hampurilaiset lautaselle tai paperiin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!