Ruishampurilaiset
Julkaistu
Sami Garam jauhaa itse naudan jauhelihan lihamyllyssä. Lihasta valmistuu herkullisia ruishampurilaisia. Valmista hampurilaiskastike sekoittamalla majoneesia ja chilikastiketta.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 450 g naudan paistia
- 150 g pekonia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- puolikas tuoretta chiliä
- suolaa
Kastike
- 3 rkl majoneesia
- 2 rkl hapanimelä chilikastiketta
Lisäksi
- 4 salaatinlehteä
- 1 tomaatti
- 1 suolakurkku
- 4 pyöreää annosruisleipää
Valmistusohje
Jauha naudanlihapalat, pekoni, sipuli, valkosipuli ja chili lihamyllyssä ja mausta suolalla. Sekoita massa tasaiseksi ja paista siitä paksuja hampurilaispihvejä.
Sekoita majoneesista ja chilikastikkeesta hampurilaiskastike. Paahda leipä ja kokoa hampurilaiset lautaselle tai paperiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi