Kari Aihisen lämmin pastasalaatti
Julkaistu
Kari Aihinen valmisti tämän helpon pastasalaatin Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.
Ainekset
- 2 pientä paprikaa
- 4 tomaattia
- 2 sipulia
- 200 g fetajuustoa
- 200 g pastaa
- kourallinen tuoretta oreganoa
Valmistusohje
Lämmin pastasalaatti valmistuu näin:
- Kuori sipulit ja pilko kaikki vihannekset isoiksi paloiksi. Pyörittele öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla ja paahda uunissa 200 astetta noin 30 min.
- Keitä tällä aikaa pasta hyvin suolatussa vedessä. Valuta ja anna jäähtyä.
- Silppua tuoreita yrttejä ja murenna fetajuusto.
- Kun vihannekset ovat paahtuneet sekoita ne pastan joukkoon ja viimeistele salaatti tuoreilla yrteillä sekä fetajuustolla. Nauti!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi