Piknikin pelastava pastasalaatti
Julkaistu
Anu Heinaron helppo pastasalaatti on oiva lisuke piknikille.
Ainekset
- 300 g pastaa
- 250 g kirsikkatomaatteja
- ½ kurkku
- 2 dl marinoituja salaattijuustokuutioita
- 2 rkl hienonnettuja yrttejä (esimerkiksi basilikaa tai persiljaa)
- 2 rkl salaattijuuston mausteöljyä
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Huuhtele valmis pasta kylmällä vedellä ja valuta lävikössä, jottei salaatista tule vetistä.
- Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Pilko kurkku ja yrtit.
- Nosta kaikki salaatin ainekset kulhoon ja valuta joukkoon myös mausteöljy.
- Sekoita salaatti varovasti sekoittaen ja anna sen maustua viileässä hetki ennen tarjoilua, jotta maut tekeytyvät rauhassa.
Resepti: Anu Heinaro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa