Salaatti sydänpastasta

Viikko aloitetaan maukkaalla ja ruokaisalla pastasalaatilla. Tuore basilika kruuna maun.

Ainekset

  • 4 dl keitettyä sydänpastaa
  • 4 tomaattia
  • 200 g mozzarellaa
  • 1 punasipuli
  • 1 romainesalaatti
  • 2 valkosipulin kynttä
  • sokeria
  • basilikaa
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Valmistusohje

Leikkaa tomaatit neljään osaan. Asettele tomaatit uunipellille ja mausta oliiviöljyllä, suolalla, sokerilla ja valkosipulilla. Kuivata tomaatteja 90-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Viipaloi mozzarellajuusto Kuori ja siivuta punasipuli sekä revi salaatti. Mausta pasta oliiviöljyllä suolalla sekä mustapippurilla. Kokoa salaatti lautaselle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!