Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Salaatti sydänpastasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Viikko aloitetaan maukkaalla ja ruokaisalla pastasalaatilla. Tuore basilika kruuna maun.

Ainekset

  • 4 dl keitettyä sydänpastaa
  • 4 tomaattia
  • 200 g mozzarellaa
  • 1 punasipuli
  • 1 romainesalaatti
  • 2 valkosipulin kynttä
  • sokeria
  • basilikaa
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Valmistusohje

Leikkaa tomaatit neljään osaan. Asettele tomaatit uunipellille ja mausta oliiviöljyllä, suolalla, sokerilla ja valkosipulilla. Kuivata tomaatteja 90-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Viipaloi mozzarellajuusto Kuori ja siivuta punasipuli sekä revi salaatti. Mausta pasta oliiviöljyllä suolalla sekä mustapippurilla. Kokoa salaatti lautaselle.

Tuoreimmat aiheesta

Pastasalaatti