Salaatti sydänpastasta
Viikko aloitetaan maukkaalla ja ruokaisalla pastasalaatilla. Tuore basilika kruuna maun.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 4 dl keitettyä sydänpastaa
- 4 tomaattia
- 200 g mozzarellaa
- 1 punasipuli
- 1 romainesalaatti
- 2 valkosipulin kynttä
- sokeria
- basilikaa
- oliiviöljyä
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Valmistusohje
Leikkaa tomaatit neljään osaan. Asettele tomaatit uunipellille ja mausta oliiviöljyllä, suolalla, sokerilla ja valkosipulilla. Kuivata tomaatteja 90-asteisessa uunissa 30 minuuttia.
Viipaloi mozzarellajuusto Kuori ja siivuta punasipuli sekä revi salaatti. Mausta pasta oliiviöljyllä suolalla sekä mustapippurilla. Kokoa salaatti lautaselle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä