Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sardiini-tomaattipasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Viikko alkaa herkullisella tomaattipastalla, joka kruunataan sardiineilla. Helppoa ja nopeaa.

Ainekset

  • 400 g pastaa
  • 2 tomaattia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl basilikalla maustettua oliiviöljyä
  • 2 prk sardiineja
  • nippu rucolaa
  • punasipulia
  • tilkka viinietikkaa

Valmistusohje

Keitä pasta lähes kypsäksi ja valuta vesi pois siitä. Leikkaa sipuli, tomaatti ja valkosipuli silpuksi ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä. Sekoita pasta joukkoon ja sekoita niin, että se maustuu kauttaaltaan.

Lämmitä sardiinit nopeasti toisella pannulla. Lusikoi pastaa lautaselle ja nosta sardiinit sen päälle.

Pyöräytä rucolan ja punasipulirenkaiden sekoitusta tilkassa viinietikkaa ja koristele annos tällä salaatilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta