Sardiini-tomaattipasta
Viikko alkaa herkullisella tomaattipastalla, joka kruunataan sardiineilla. Helppoa ja nopeaa.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Ainekset
- 400 g pastaa
- 2 tomaattia
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl basilikalla maustettua oliiviöljyä
- 2 prk sardiineja
- nippu rucolaa
- punasipulia
- tilkka viinietikkaa
Valmistusohje
Keitä pasta lähes kypsäksi ja valuta vesi pois siitä. Leikkaa sipuli, tomaatti ja valkosipuli silpuksi ja kuullota niitä pannulla oliiviöljyssä. Sekoita pasta joukkoon ja sekoita niin, että se maustuu kauttaaltaan.
Lämmitä sardiinit nopeasti toisella pannulla. Lusikoi pastaa lautaselle ja nosta sardiinit sen päälle.
Pyöräytä rucolan ja punasipulirenkaiden sekoitusta tilkassa viinietikkaa ja koristele annos tällä salaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa