Katkarapuseosta ruisleivällä
Julkaistu
Katkarapuseos on aina suosittua. Tässä se tarjoillaan ruisleivällä alkuruokana, mutta sillä voi myös esimerkiksi täyttää avokadonpuolikkaita.
Neljälle
- 500 g kuorellisia katkarapuja
- 1 pieni keltasipuli
- 1 dl majoneesia
- 1 kovaksi keitetty kananmuna
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 4 viipaletta ruisleipää
- voita leivälle
- tilliä
- tuoretta kirveliä
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut ja säästä muutama koristeluun. Hienonna loput katkaravut karkeasti.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi kananmuna. Sekoita katkarapusilppu, sipuli ja muna sekä majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Levitä voita leiville ja asettele päälle katkarapuseosta. Koristele katkaravuilla, tillillä ja kirvelillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku