Paahda leipäviipaleet leivänpaahtimessa. Kuori katkaravut ja paloittele niitä hieman. Sekoita kulhossa ravut, tilli, majoneesi ja crème fraiche. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Laita seos paahdettujen leipäviipaleiden päälle ja koristele tillillä ja sitruunaviipaleella.
Makuja
Gluteeniton toast skagen katkarapuleipä
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Leiväksi sopii Semper Toasty Vaalealeipä tai Toasty Kauraleipä (gluteenitonta pakasteleipää)
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- Ainekset;
- 2 viipaletta gluteenitonta Semper Toasty -leipää
- 250 g kuorellisia katkarapuja
- 1 rkl tillisilppua
- 1/2 dl majoneesia
- 1/2 dl crème fraichea
- 1 tl sitruunamehua
- mustapippuria, suolaa