Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkaraputahna munalla, punasipulilla ja mädillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on täydellinen alkuruoka. Kaikki pitävät siitä, ja sen voi valmistella hyvissä ajoin. Toimii myös mainiosti drinkkinaposteltavana.

Neljälle

  • ½ kg pakastettuja katkarapuja
  • 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl kirjolohenmätiä
  • 1-2 rkl majoneesia

Koristeluun

  • hieman suikaloitua kylmäsavulohta
  • hieman kirjolohenmätiä
  • salaattia
  • retiisi
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sulata ja kuori katkaravut (säästä mielellään kuoret ja keitä niistä lientä kalakeittoa varten).

2. Hienonna katkaravut, kananmunat ja punasipuli, sekoita majoneesin ja kirjolohenmädin kera.

3. Mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Anna tahnan mielellään maustua kylmässä hetki ennen tarjoilua.

4. Asettele tarjolle kuvan tapaan, koristele esimerkiksi mädillä, kylmäsavulohella, hienonnetulla ruohosipulilla ja salaatilla.

Tuoreimmat aiheesta

Tahnat