Mainos
Kermainen maissimuhennos
Julkaistu
Risto Mikkolan reseptillä säilykemaissista loihditaan muhennosta.
Ainekset
- 1 prk säilykemaissia
- 100 g sipulia, hienonnettuna
- 2 rkl vaaleata Balsamicoa
- 2 rkl Valio voita
- 2,5 dl Valio maustettu ruokakerma sitruuna&pippuri
- ½ pnt Järvikylän ruohosipulia, hienonnettuna
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Kuullota sipulit kevyesti voissa. Lisää maissi, Balsamicoa ja kermaa. Keitä 5 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella rouheiseksi. Aateloi maissimuhennos ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi