Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kermainen maissimuhennos

maissi
Julkaistu 04.08.2016 08:39

MTV LIFESTYLE

Risto Mikkolan reseptillä säilykemaissista loihditaan muhennosta.

Ainekset

  • 1 prk säilykemaissia
  • 100 g sipulia, hienonnettuna
  • 2 rkl vaaleata Balsamicoa
  • 2 rkl Valio voita
  • 2,5 dl Valio maustettu ruokakerma sitruuna&pippuri
  • ½ pnt Järvikylän ruohosipulia, hienonnettuna
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Kuullota sipulit kevyesti voissa. Lisää maissi, Balsamicoa ja kermaa. Keitä 5 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella rouheiseksi. Aateloi maissimuhennos ruohosipulilla. 

Tuoreimmat aiheesta

Lisäkeruoat