”Räjäytä” punaviini ja etikka kattilassa. Lisää kuoritut, paloitellut kasvikset ja lihaliemi. Mausta ja keitä kasaan, kunnes jäljellä on noin neljä desiä. Paista hillosipulit pannulla ruskeiksi. Lisää päälle siivilöity kastikepohja. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
Makuja
Sipulikastike
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Sipulikastiketta karitsan paahtopaistille, karamellisoiduille kasviksille ja inkivääri-puikulapyreelle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 0,5 dl salottiviinietikkaa
- 0,5 dl punaviiniä
- 2 shalottisipulia
- 1 keltasipuli
- pala porkkanaa
- pala palsternakkaa
- 6 dl tummaa lihalientä
- 10 hillosipulia
- timjamia, valkopippuria
- persiljan vartta
- öljyä paistamiseen