Kermainen paprikasalsa

kermainen paprikasalsa

Kesän värikkäistä vihanneksista valmistuu Risto Mikkolan reseptillä salsa, jonka voi paistaa mökillä vaikkapa muurikkapannulla.

Ainekset

  • vihreä paprika, kuutioituna
  • punainen paprika, kuutioituna
  • keltainen paprika, kuutioituna
  • sipuli, hienonnettuna
  • chili, hienonnettuna
  • 1 rs miniluumutomaatteja, viipaleina
  • 2 rkl vaaleaa Balsamicoa
  • 2,5 dl kolmen yrtin ruokakermaa
  • 1 ruukku salviaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Lämmitä muurikkapannu. Laita hienonnetut sipulit ja vihannekset pannulle ja kuullota kevyesti. Lisää etikka ja ruokakerma ja hauduta hetki. Mausta suoalla ja pippurilla. Aateloi salsa hienonnetulla salvialla. 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!