Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kermainen paprikasalsa

kermainen paprikasalsa
Julkaistu 27.07.2016 07:54

MTV LIFESTYLE

Kesän värikkäistä vihanneksista valmistuu Risto Mikkolan reseptillä salsa, jonka voi paistaa mökillä vaikkapa muurikkapannulla.

Ainekset

  • vihreä paprika, kuutioituna
  • punainen paprika, kuutioituna
  • keltainen paprika, kuutioituna
  • sipuli, hienonnettuna
  • chili, hienonnettuna
  • 1 rs miniluumutomaatteja, viipaleina
  • 2 rkl vaaleaa Balsamicoa
  • 2,5 dl kolmen yrtin ruokakermaa
  • 1 ruukku salviaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Lämmitä muurikkapannu. Laita hienonnetut sipulit ja vihannekset pannulle ja kuullota kevyesti. Lisää etikka ja ruokakerma ja hauduta hetki. Mausta suoalla ja pippurilla. Aateloi salsa hienonnetulla salvialla. 

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke