Lämmitä muurikkapannu. Laita hienonnetut sipulit ja vihannekset pannulle ja kuullota kevyesti. Lisää etikka ja ruokakerma ja hauduta hetki. Mausta suoalla ja pippurilla. Aateloi salsa hienonnetulla salvialla.
Makuja
Kermainen paprikasalsa
Julkaistu 27.07.2016 07:54
Kesän värikkäistä vihanneksista valmistuu Risto Mikkolan reseptillä salsa, jonka voi paistaa mökillä vaikkapa muurikkapannulla.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- vihreä paprika, kuutioituna
- punainen paprika, kuutioituna
- keltainen paprika, kuutioituna
- sipuli, hienonnettuna
- chili, hienonnettuna
- 1 rs miniluumutomaatteja, viipaleina
- 2 rkl vaaleaa Balsamicoa
- 2,5 dl kolmen yrtin ruokakermaa
- 1 ruukku salviaa
- suolaa, pippuria