Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tomaattikastike chilin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Oikein tulinen tomaattikastike maistuu joskus hyvältä.

Neljälle

  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • 1 keltasipuli
  • ¼ punainen chili
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl vettä
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • ½ tl suolaa
  • 2 maustemittaa jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli, hienonna chili. Paista oliiviöljyssä ilman että sipuli saa väriä. Laita kattilaan. Kaada päälle tomaatit ja liemi purkista. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.

2. Murusta mukaan liemikuutio, mausta suolalla ja pippurilla. Keitä kastike kokoon niin että siitä tulee aika paksua, noin 15 minuuttia. Sekoita sileäksi sauvasekoittimella ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattikastike