Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
Julkaistu
Nämä pähkinäiset ruusukaalit valmistuvat nopeasti ja helposti ja ovat mitä maukkainta syyspurtavaa. Nappaa Hanna Sumarin suosittu ohje.
- Kokonaisvalmistusaika: 15min
Ainekset
- 400 g ruusukaaleja
- Merisuolaa keitinveteen
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl voita
- 100 g cashewpähkinöitä
- 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
- Sormisuolaa pinnalle
Valmistusohje
- Puhdista ja puolita ruusukaalit ja keitä niitä 3–5 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne ovat vähän pehmenneet mutta ovat napakoita.
- Paahda cashewpähkinöitä voin ja öljyn sekoituksessa kunnes ne saavat hiukan väriä pintaansa.
- Lisää valutetut ruusukaalit ja pyörittele niitä hetki pannulla.
- Lisää vaahterasiirappi tai hunaja ja anna tekeytyä vielä tovi pannulla. Mausta sormisuolalla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa