- Puhdista ja puolita ruusukaalit ja keitä niitä 3–5 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne ovat vähän pehmenneet mutta ovat napakoita.
- Paahda cashewpähkinöitä voin ja öljyn sekoituksessa kunnes ne saavat hiukan väriä pintaansa.
- Lisää valutetut ruusukaalit ja pyörittele niitä hetki pannulla.
- Lisää vaahterasiirappi tai hunaja ja anna tekeytyä vielä tovi pannulla. Mausta sormisuolalla

Makuja
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit

Julkaistu 23.10.2024 13:10
Nämä pähkinäiset ruusukaalit valmistuvat nopeasti ja helposti ja ovat mitä maukkainta syyspurtavaa. Nappaa Hanna Sumarin suosittu ohje.
- Kokonaisvalmistusaika: 15 min
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g ruusukaaleja
- Merisuolaa keitinveteen
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl voita
- 100 g cashewpähkinöitä
- 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
- Sormisuolaa pinnalle