Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit

Hanna Sumarin ruusukaalit
Hanna Sumarin ruusukaaliohjeessa cashewpähkinät voi korvata myös muilla pähkinöillä. MTV

Nämä pähkinäiset ruusukaalit valmistuvat nopeasti ja helposti ja ovat mitä maukkainta syyspurtavaa. Nappaa Hanna Sumarin suosittu ohje.

  • Kokonaisvalmistusaika: 15min

Ainekset

  • 400 g ruusukaaleja
  • Merisuolaa keitinveteen
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl voita
  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
  • Sormisuolaa pinnalle

Valmistusohje

  1. Puhdista ja puolita ruusukaalit ja keitä niitä 3–5 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne ovat vähän pehmenneet mutta ovat napakoita.
  2. Paahda cashewpähkinöitä voin ja öljyn sekoituksessa kunnes ne saavat hiukan väriä pintaansa. 
  3. Lisää valutetut ruusukaalit ja pyörittele niitä hetki pannulla. 
  4. Lisää vaahterasiirappi tai hunaja ja anna tekeytyä vielä tovi pannulla. Mausta sormisuolalla

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.