Tee siirappi. Yhdistä vesi ja sokeri kasarissa. Ota yksi rosmariinin oksa sivuun ja revi loput kasarin yllä (jotta kaikki eteeriset öljyt jäävät talteen) ja lisää sokerin ja veden sekaan. Kiehauta, laske lämpöä ja anna keittyä 3 minuuttia välillä sekoitellen. Anna siirapin jäähtyä kokonaan huoneenlämmössä ennen sen siivilöintiä pulloon. Lisää pulloon tuore rosmariinin oksa antamaan makua.
Tee lasien koristereunukset. Laita ruokosokeri, suola ja marjarouhe teelautaselle. Sekoita. Raasta limen kuori päälle lautasen yllä, jotta kaikki limen eteeriset öljyt imeytyvät mausteisiin. Riko kananmunan valkuaisen rakenne rikki toisella teelautasella.
Kasta lasi nurinpäin ensin valkuaisessa ja sen jälkeen koristerouheessa. Nosta oikeinpäin kuivahtamaan. Tämän vaiheen voi tehdä jo hyvissä ajoin ennen vieraiden saapumista.
Täytä lasit jäillä. Jaa limemehu laseihin. Kaada päälle 1 rkl rosmariinisiirappia, täytä lasi karpalomehulla. Lisää pilli ja rosmariinin oksa, tarjoa heti.