Lisää hienonnetut raparperit ja mansikat keskikokoiseen kattilaan. Lisää vesi, sokeri ja sitruunamehu ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia, kunnes mansikat ja raparperit ovat pehmeitä.
Siivilöi kastike käyttämällä hienoa siivilää. Säästä mehu ja kaada se lasiseen tai metalliseen astiaan, jonka koko on noin 30 x 20 cm.
Jäähdytä seosta pakastimessa 2–3 tuntia.
Murskaa melkein jäätynyttä mehusekoitusta haarukalla, jotta saat erikokoisia mehuhileen palasia.
Kaada seuraavaksi cocktaillaseihin noin 1 rkl sampanjaa ja lusikoi mehuhilettä päälle. Työnnä lopuksi vaahtokarkkeja cocktailtikkuihin ja kuumenna niitä kaasupolttimella, jotta ne lämpiävät ja saavat kauniin värin.
Aseta vaahtokarkit lasien sivuille ja koristele juoma mansikoilla ja syötävillä vaaleanpunaisilla ruusun terälehdillä.