BRIOSSISÄMPYLÄTAIKINA: Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja lisää kananmuna, sokeri, vehnäjauhot ja kuivahiiva. Vaivaa taikinaksi. Lisää lopuksi suola ja pehmeä voi. Vaivaa pehmeäksi taikinaksi. Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia muovilla peitettynä. Jaa taikina vähintään kahdeksaan osaan ja pyörittele sämpyläksi. Laita leivinpaperin päälle uunipellille. Peitä muovilla ja leivinliinalla. Kohota sämpylät. Voitele kananmunalla. Paista noin 200 – 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
KASVISPIHVI: Sekoita pellavansiemenrouhe veteen ja anna turvota noin 10 minuuttia. Kuori ja raasta porkkana. Raasta kesäkurpitsa. Kuori ja pilko sipulit. Valuta kikherneet tarvittaessa. Kuumenna öljyä pannulla ja kuullota sipulit ja kasvisraasteet. Hienonna/soseuta kikherneet. Yhdistä kaikki aineet ja mausta haluamallasi tavalla. Laita tarvittaessa kananmuna massan joukkoon. Muotoile massasta vähintään kolme pyöreää pihviä. Paista kevyesti öljytyllä paistinpannulla tai 225 asteisessa uunissa 10 – 15 minuuttia.
MAJONEESI: Riko kananmuna korkeaan kulhoon. Lisää joukkoon sinappi, etikka, suola ja sokeri. Laita sauvasekoitin kulhoon (pohjaan asti). Kaada öljy päälle. Laita sauvasekoitin päälle ja nosta varovasti sauvasekoitinta ylöspäin. Tarkista maku. Halutessasi voit maustaa majoneesia (pihvin
mausteet).
MARINOITU PUNASIPULI: Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Mittaa etikka, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita. Ota pois liedeltä ja lisää punasipuliviipaleet ja öljy. Sekoita. Anna maustua.
BURGEREIDEN TÄYTTÖ: Halkaise kolme (3) briossisämpylää. Täytä ne majoneesilla, salaatilla, tomaatilla, marinoidulla punasipulilla, kasvispihvillä (jossa cheddarjuusto päällä). Jätä loput muut viisi (5) täyttämättä, mutta laita ne esille tuomarointia varten.