TAIKINA: Lämmitä ensimmäinen erä maitoa (200 g) ja vehnäjauhoja (40 g) hyvin sekoittaen 65 asteeseen. Lisää kylmä maito (130 g), hunaja ja sahrami. Kun mittari näyttää 42 astetta, lisää toinen erä vehnäjauhoja (310 g), kuivahiiva ja suola. Vaivaa taikinaa 5 minuuttia. Lisää voi. Jatka vaivaamista noin 10 minuuttia kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Kohota taikina noin 30 minuuttia.
TÄYTE: Kuullota pilkottu purjo voissa. Jäähdytä. Sekoita kaikki täytteen raaka-aineet yhteen. Kauli taikina noin 40 cm x 25 cm kokoiseksi levyksi. Levitä täyte levylle ja kierrä rullaksi. Leikkaa noin 5 cm paloiksi. Aseta palat leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Jätä keskelle tyhjä tila. Kohota noin 20 minuuttia. Voitele munalla ja koristele seesaminsiemenillä ja sormisuolalla. Paista 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
LEHTIKAALISIPSIT: Revi kaali pieneksi kulhoon. Lisää öljy ja suola. Sekoita hyvin. Paista pellillä 175 asteessa 5 – 7 minuuttia. Lisää sitruuna paistamisen jälkeen.
KASTIKE: Sekoita rypsiöljyä ja kermaviiliä lukuun ottamatta kaikki aineet sauvasekoittimella. Valuta öljy joukkoon varovasti samalla sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää lopuksi kermaviili.