KAKKUMASSA: Soseuta banaanit, kauramaito, rypsiöljy, viikunahillo, sokeri ja sula margariini tasaiseksi massaksi. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Sekoita rouhittu tumma suklaa massan joukkoon ja laita irtopohjavuokaan. Paista, kunnes kakku on täydellisen kypsä ja kostea. Jäähdytä.
ROMMI-SUKLAAGANACHE: Kiehauta soijakerma ja glukoosi kattilassa, kaada suklaan päälle ja poraa tasaiseksi. Lisää rommi ja poraa. Laita kylmään jäähtymään.
SUKLAAMOUSSE: Vaahdota soijakerma. Sulata suklaa n. 50-asteiseksi. Sekoita voimakkaasti 1/3 vispatusta soijakermasta suklaan joukkoon. Nostele loput 2/3 soijakermavaahdosta suklaaseoksen joukkoon.
INKIVÄÄRILLÄ MAUSTETUT GLUKOOSI-SOKERIKEKSIT: Mittaa glukoosi ja sokeri kattilaan. Keitä seosta, kunnes se alkaa hieman ottaa väriä. Kaada seos leivinpaperin tai silikonimaton päälle jäähtymään. Anna jäähtyä kivikovaksi. Murskaa jäähtynyttä sokerikeksiä hieman käsillä ja aja tehosekoittimella hienoksi pulveriksi. Siivilöi pulveria silikonimaton päälle ohut kerros. Siivilöi hieman inkivääriä sokerijauhon päälle. Paista 180 asteisessa uunissa, kunnes sokeri on kauttaaltaan sulanut ja pitsiintynyt. Ota valmis keksi pois uunista ja jäähdytä.
KAKUN KASAAMINEN: Leikkaa pohja kolmeen osaan. Leikkaa irtopohjavuokaan leivinpaperista pala pohjaan ja laita reunakalvot vuoan reunaan. Jaa valmis mousse siten, että mousse tulee kahteen kerrokseen pohjien väliin. Jäähdytä kakku. Vatkaa jäähtynyt rommi-suklaaganache vispilällä notkeaksi ja hieman kuohkeaksi. Laita ganache pursotinpussiin, jossa on noin 5 - 6mm halkaisijalta oleva tähtitylla. Koristele kakun pinta pursotetulla ganachella. Koristele kakun pinta ja reunat kaakaojauheella ja riko jäähtyneestä inkivääri-sokerikeksistä kauniita lastuja kakun päälle.