1. Laita uuni kuumenemaan 190 asteeseen. Voitele kevyesti 24 minimuffinin pelti
2. Valmista muffinitaikina: lämmitä oliiviöljy paistinpannussa ja paista pekonisilppua, kunnes rasva alkaa sulaa. Lisää sipuli ja paista miedolla lämmöllä, kunnes sipuli ruskistuu. Anna jäähtyä. Sulata voi varovasti pienessä kattilassa miedolla lämmöllä ja jätä jäähtymään. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola ja siivilöi taikinakulhoon. Tee jauhojen keskelle syvennys. Sekoita jogurtti ja maito keskenään. Lisää jauhojen keskellä olevaan syvennykseen sulatettu voi, kananmuna ja keltuainen sekä jogurtti-maitoseos. Sekoita nopeasti suurella lusikalla tai lastalla taikinaksi. Sekoita vain muutama sekunti! Kääntele joukkoon pekoni, sipuli ja juustoraaste. Jaa taikina minimuffinipeltiin.
3. Paista minimuffineja uunin keskiosassa noin 16 minuuttia tai kunnes muffinit ovat nousseet ja ruskistuneet. Jäähdytä muffineita vuoassa 5 minuuttia ja siirrä sitten ritilälle jäähtymään ja odottamaan petit fourien kokoamista.
4. Valmista vuohenjuustomousse: notkista vuohenjuusto sauvasekoittimella tai käsivatkaimella. Vatkaa vuohenjuuston joukkoon 2 rkl ranskankermaa. Lisää ranskankermaa tarvittaessa. Lisää ripaus suolaa ja sekoita. Siirrä mousse jääkaappiin odottamaan pursottamista.
5. Valmista vuohenjuustolastut: laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Raasta vuohenjuusto hienoksi raasteeksi. Nosta raasteesta uuninpellille leivinpaperin päälle pieniä nokareita juustoraastetta (n. 1/2 tl per nokare). Levitä ja tasoita kasoja hiukan. Paista juustolastuja uunin keskiosassa noin 8 minuuttia. Jäähdytä ja siirrä talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois.
6. Paista koristelua varten kuutioimasi pekonimurut kuumassa pannuissa rapeiksi. Siirrä talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva valuu pois. Jäähdytä läpikotaisin.
7. Kokoa petit fourit: aseta minimuffinit tarjottimelle ja siirrä vuohenjuustomousse pursotinpussiin. Pursota kunkin muffinin pinnalle pieni nokare vuohenjuustomoussea. Ripottele pinnalle pekonimurua ja tuoretta timjamia. Asettele jokaiseen moussenokareeseen yksi rapea, jäähtynyt vuohenjuustolastu. Rouhaise pinnalle mustapippuria ja merisuolaa suoraan myllystä. Säilytä petit fourit viileässä tarjoiluun asti.