Laita uuni lämpenemään 175c.
LEIPÄ: Lämmitä mehu kädenlämpöiseksi ja liota hiiva joukkoon. Lisää suola, siirappi, maltaat, ruisjauhot, auringonkukan ja sekoita tasaiseksi. Lisää vehnäjauhot pikkuhiljaa ja sekoita. Ripottele taikinan päälle hieman jauhoja ja laita kohoamaan n. 30min. Vaivaa kohonnut taikina ja levitä voidellun leivinpaperin päälle. Anna hetki kohota. Laita pelti uuniin ja paista n. 20 min. Kostuta valmis leipälevy ja anna hetki vetäytyä. Paina muotilla 10 kpl leivospohjia ja halkaise ne varovasti. Anna jäähtyä.
MACE-TÄYTE: Vaahdota vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita notkistettu tuorejuusto, vispikerma ja mausteet keskenään.
AVOKADOTÄYTE: Vaahdota vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi. Hienonna avokado ja sekoita notkistetun tuorejuuston kanssa. Lopuksi sekoita kaikki aineet keskenään.
LOPUKSI:
1. Pursota leipäpohjien päälle mace-täyte. Laita pursotuksen päälle granaattiomenan siemeniä. Tämän jälkeen lisää viipale loimulohta.
2. Seuraavaksi pursota lohen päälle avokado-täyte.
3. Koristele leivos limen viipaleelle, sitruunamelissalla ja granaattiomenan siemenillä.