SIEMENNÄKKÄRI: Sekoita kuivat aineet keskenään. Kiehauta vesi, hunaja ja öljy ja yhdistä kuiviin aineisiin. Sekoita tasaiseksi. Taputtele pellille ja paista 180-asteisessa uunissa n. 45 minuuttia.
POROPIPARJUURIKREEMI: Vatkaa kerma ja tuorejuusto tasaiseksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vatkaa tasaiseksi. Tarkista maku ja siirrä pursotinpussiin.
PIKKELÖIDYT KANTTARELLIT JA KARPALOT: Paista kantarellit voissa ja mausta suolalla. Laita karpalot toiseen kulhoon ja paistetut kantarellit toiseen. Kiehauta vesi, sokeri ja etikka. Kaada puolet etikkaseoksesta karpaloiden päälle ja puolet kantarellien päälle. Jätä tekeytymään ja siivilöi molempien liemet pois ennen tarjoilua.
KORISTELU: Leikkaa näkkäristä 10 palaa (n. 3 x 3 cm). Pursota päälle poro-piparjuurikreemiä. Koristele pikkelöidyillä kantarelleilla ja karpaloilla sekä ketunleivillä
PULLATAIKINA: Lämmitä maito. Liota joukkoon hiiva. Lisää sokerit, kardemumma, muna ja suola. Sekoita joukkoon puolet jauhoista ja sulatettu voi. Vaivaa joukkoon loput jauhot ja anna yleiskoneen vaivata taikinaa vähintään 10 minuuttia. Peitä taikina leivinliinalla ja anna kohota kaksinkertaiseksi.
PULLIEN PISTAASITÄYTE: Yhdistä pehmeä voi ja mantelijauhe. Rouhi pistaasipähkinät yleiskoneen tehosilppurilla. (Säästä osa koristeluun) Sekoita voin joukkoon pistaasipähkinärouhe, ruokokidesokeri ja kaneli. Sekoita tasaiseksi. Kauli taikina 0,5 cm paksuiseksi suorakulmion muotoiseksi levyksi kunnolla jauhotetulla alustalla. Levitä pullataikina levyn päälle täyte ja kääri napakaksi rullaksi. Nipistele rullan reuna kiinni. Leikkaa taikinarullasta 12 mini!korvapuustia sivuviilloin, joka toinen viilto viistosti oikealle ja joka toinen viilto viistosti vasemmalle. Muista tehdä pullista tarpeeksi pieniä! Siirrä taikinapalat pellille leivinpaperin päälle kapea puoli ylöspäin. Paina keskeltä, jolloin kerrokset tulevat esille. Anna kohota vielä hetki. (Kohota tässä vaiheessa)
KORISTELUUN: Voitele kohonneet pullat ja ripottele päälle pistaasirouhetta. Paista 210-asteisessa uunissa n. 10-11 minuuttia.