Levitä jäiset korvapuustit leivinpaperin päälle tai lautaselle sulamaan. Halkaise ne kohmeisina kulmasta kulmaan kahtia. Kun pullat vielä hieman sulavat, painele korvapuustikolmiot sormin sydämen mallisiksi litteiksi pulliksi. Pullia ei tarvitse sen enempää kohottaa.
Kuumenna vohvelirauta, aseta lämpö laitteen keskilämmölle. Sivele raudan paistopinnat sivellintä apuna käyttäen voilla tai margariinilla. Asettele aina yksi pullasydän vohveliraudan yhden sydämen muotoisen paistopinnan kohdalle. Kun rauta on täynnä pullia sulje se. Keskikokoiseen vohvelirautaan menee n. 7 sydäntä. Paista 3-5 minuuttia. Tarkkaile, että rauta ei ole liian kuuma ja etteivät pullat pala.
Laita heti kuumina 2 pullasydäntä päällekkäin asettaen niiden väliin 2 palaa maitosuklaata, suklaa sulaa väliin pehmentäen pullaa. Tarjoile halutessasi vielä lisänä mansikoita ja vaniljarahkaa tai hapankermavalmistetta.
VINKKI: Voit toki paistaa sydämiksi muotoillut korvapuustit puolikkaat myös uunissa ja täyttää edellä mainituin täyttein. Kokeile kesällä paistaa ohuitapullia grillin jälkilämmöllä.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy