Kuha-raputaskut
Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 nahatonta kuhafileetä
- 150 g katkarapuja
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ tl kuivattua chiliä
- ½ tl currya
- 1 sitruuna
- persiljaa
- 1 dl valkoviiniä
- 1 ½ dl kevyttä kuohukermaa
- suolaa
- valkopippuria
Valmistusohje
Leikkaa katkaravut pienemmiksi veitsellä. Hienonna valkosipulinkynsi ja yhdistä katkarapujen joukkoon. Lisää mukaan myös chili, curry, sitruunan kuori ja mehu. Leikkaa persilja ja yhdistä seokseen.
Poista fileistä keskiruoto. Taputa fileitä kevyesti kelmun alla. Mausta kuha suolalla ja pippurilla. Lusikoi täytettä kuhafileiden keskelle ja käännä ne taskuiksi.
Nosta taskut uunivuokaan ja pirskottele päälle valkoviiniä. Kaada kerma vuoan pohjalle. Paista kuhataskuja uunissa 180-asteessa noin 20-25 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka