1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Aseta ravut kuori alaspäin leikkuulaudalle. Pistä veitsenkärki kuorta ympäröivään juovaan niin että kuori halkeaa, murra kuori auki. Irrota lihat ja mäti ravusta ja huuhtele kuoret huolellisesti. Murra kynnet ja irrota lihat myös niistä.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Poista siemenet paprikasta ja chilistä ja hienonna ne. Kuumenna öljy keskilämpöiseksi paistinpannulla. Paista sipulia, valkosipulia, paprikaa ja chiliä noin 5 minuuttia. Lisää inkivääri, tomaattipyree, ravunliha ja mäti ja anna lämmetä. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Täytä taskuravunkuoret rapusekoituksella. Ripottele päälle hieman maissijauhoja ja gratinoi uunissa 4-5 minuuttia. Ripottele päälle tuoretta korianteria tai persiljaa.