1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhtele parsakaali ja leikkaa paprikat ja porkkana ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi sipulinpuolikas.
2. Tempurataikina: Vatkaa munankeltuainen ja vesi voimakkaasti. Lisää jauhot haarukalla sekoittaen tasaiseksi taikinaksi. Kuumenna friteerausöljy 160 asteeseen. Kastele kasvikset friteeraustaikinassa ja friteeraa ne kuumassa öljyssä kullanruskeiksi pienissä erissä. Nosta kasvikset öljystä reikäkauhalla ja valuta ne talouspaperin päällä.
3. Pane kalafilee voideltuun, uuninkestävään vuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna yrtit, lisää joukkoon öljy ja levitä seos kalan päälle. Ripottele pinnalle korppujauhoja. Paista kalaa uunissa noin viisi minuuttia. Tarjoa heti kasvisten kera.