Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kylmää, savustettua siikaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helposti valmistettava kesäruoka. Voit myös tarjoilla muita savukaloja samalla tapaa, kuten savusilakoita, lohta tai forellia.

Kahdelle-kolmelle

  • 1 savustettu siika
  • 4 keitettyä kananmunaa
  • 1 pieni prk majoneesia
  • 1 dl kermaa
  • tilliä

Valmistusohje

1. Perkaa siika ja laita fileet vadille. Halkaise munat ja hienonna keltuaiset ja valkuaiset erikseen, asettele ne vadille.

2. Sekoita majoneesi ja kevyesti vatkattu kerma ilmavaksi kastikkeeksi, mausta parilla ruokalusikallisella hienonnettua tilliä. Tarjoile mielellään keitettyjen puikulaperunoiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Savustettu kala