Savustettu ankerias
Julkaistu
Tällä kertaa ostamme ankeriaan valmiiksi savustettuna. Ankeriaan laatu ja tuoreus on erittäin tärkeää. Vastasavustetut ankerias on todellista herkkua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kymmenelle
- 10 cm kylmäsavustettua ankeriasta
- 10 cm kuumasavustettua ankeriasta
Valmistusohje
1. Leikkaa ankeriaat sentinpaksuisiksi siivuiksi. Asettele tarjoiluvadille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka