Savusilakkalaatikko
Tämä herkullinen laatikko on mainio lounas perunoiden ja salaatin kera. Sopii myös noutopöytään ja illanistujaisten yöpalaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4-6 hengelle
- 10-12 savusilakkaa fileinä
- 3 dl kuohukermaa
- 1 purkki Linnakaviaaria
- 1 nippu tilliä silppuna
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Laita savusilakkafileet kevyesti voideltuun uunivuokaan. Vatkaa kerma kevyesti, kääntele siihen kaviaari ja tillisilppu ja kaada seos silakoiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti