Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kalafilee tacomaustetulla vihannessilpulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tähän ruokalajiin voit käyttää turskaa, seitiä tai kuhaa. Tämä on erittäin nopeasti valmistuva päivällinen, jossa käytetään paljon puolivalmisteita.

Neljälle

  • 600 g kalafileetä
  • 5 dl kalalientä
  • 2 prk tacokastiketta
  • 2 rkl tacomaustetta
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita
  • keitettyjä vihanneksia
  • sitruunaa

Valmistusohje

1. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi ja keitä kalafileitä kunnes ne ovat läpikypsiä, sisälämpötila n. 60 astetta. Nosta kalat liemestä reikäkauhalla ja laita lämpimälle tarjoiluvadille.

2. Keitä tacokastike tacomausteen kera kattilassa.

3. Kaada kastike kaloille ja ripottele päälle persiljaa. Tarjoile heti lisukkeiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kalafilee