Kalafilee tacomaustetulla vihannessilpulla
Tähän ruokalajiin voit käyttää turskaa, seitiä tai kuhaa. Tämä on erittäin nopeasti valmistuva päivällinen, jossa käytetään paljon puolivalmisteita.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 600 g kalafileetä
- 5 dl kalalientä
- 2 prk tacokastiketta
- 2 rkl tacomaustetta
- 2 rkl hienonnettua persiljaa
Tarjoiluun
- keitettyjä perunoita
- keitettyjä vihanneksia
- sitruunaa
Valmistusohje
1. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi ja keitä kalafileitä kunnes ne ovat läpikypsiä, sisälämpötila n. 60 astetta. Nosta kalat liemestä reikäkauhalla ja laita lämpimälle tarjoiluvadille.
2. Keitä tacokastike tacomausteen kera kattilassa.
3. Kaada kastike kaloille ja ripottele päälle persiljaa. Tarjoile heti lisukkeiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka