Kalafilee tacomaustetulla vihannessilpulla

Tähän ruokalajiin voit käyttää turskaa, seitiä tai kuhaa. Tämä on erittäin nopeasti valmistuva päivällinen, jossa käytetään paljon puolivalmisteita.

Neljälle

  • 600 g kalafileetä
  • 5 dl kalalientä
  • 2 prk tacokastiketta
  • 2 rkl tacomaustetta
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita
  • keitettyjä vihanneksia
  • sitruunaa

Valmistusohje

1. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi ja keitä kalafileitä kunnes ne ovat läpikypsiä, sisälämpötila n. 60 astetta. Nosta kalat liemestä reikäkauhalla ja laita lämpimälle tarjoiluvadille.

2. Keitä tacokastike tacomausteen kera kattilassa.

3. Kaada kastike kaloille ja ripottele päälle persiljaa. Tarjoile heti lisukkeiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.