Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ruorimiehen kiusaus

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on ihana savusilakka-ateria, jonka voit tarjoilla alkuruokana tai pääruokana keitettyjen uusien perunoiden kera.

Neljälle

  • 8 isoa savusilakkaa
  • 2 omenaa
  • 1 pieni purjo
  • ½ prk hienonnettuja punajuuria
  • 1 pieni prk kapriksia

Kastike

  • 1 dl ruokaöljyä
  • 1/3 dl viinietikkaa
  • ½ tl suolaa
  • hieman valkopippuria
  • 1-2 tl ranskalaista sinappia

Valmistusohje

1. Perkaa kalat ja laita fileet vadille. Kuori ja kuutioi omenat, asettele ne silakoiden viereen yhdessä suikaloidun purjon, punajuurten ja kapristen kera.

2. Sekoita kastike ja kaada kaloille. Anna vadin mielellään vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Savusilakka