Ruorimiehen kiusaus
Julkaistu
Tämä on ihana savusilakka-ateria, jonka voit tarjoilla alkuruokana tai pääruokana keitettyjen uusien perunoiden kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 8 isoa savusilakkaa
- 2 omenaa
- 1 pieni purjo
- ½ prk hienonnettuja punajuuria
- 1 pieni prk kapriksia
Kastike
- 1 dl ruokaöljyä
- 1/3 dl viinietikkaa
- ½ tl suolaa
- hieman valkopippuria
- 1-2 tl ranskalaista sinappia
Valmistusohje
1. Perkaa kalat ja laita fileet vadille. Kuori ja kuutioi omenat, asettele ne silakoiden viereen yhdessä suikaloidun purjon, punajuurten ja kapristen kera.
2. Sekoita kastike ja kaada kaloille. Anna vadin mielellään vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa