1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita kaalinlehdet isoon pataan suolaveden kera, keitä 4-5 minuuttia niin että lehtiä voi taivuttaa. Valuta kunnolla. Laita lehdet tasaiselle alustalle ja leikkaa pois keskustan paksuin ”hermo”.
2. Täyte: Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa, lisää sipuli ja purista mukaan valkosipuli. Mausta juustokuminalla, maustepippurilla ja paprikajauheella. Paista kauniin väriseksi. Lisää lampaan jauheliha, minttu ja hieman suolaa ja pippuria, paista sekoitellen 10-12 minuuttia. Lisää riisi ja anna jäähtyä hieman.
3. Laita nokare täytettä jokaiselle kaalinlehdelle. Käännä päät ja sitten sivut täytteen päälle ja kääri kääryleeksi. Laita kääryleet tiiviisti voideltuun uuninkestävään vuokaan, saumat alaspäin. Kaada päälle liemi niin että kääryleet lähes peittyvät. Peitä vuoka ja paista uunissa 30 minuuttia.