1. Leikkaa kaalista kanta pois. Keitä kaalia runsaassa, kevyesti suolatussa vedessä n. 10 minuuttia. Valuta ja irrota lehdet kokonaisina.
2. Sekoita jauheliha, riisi ja mausteet, ripottele mukaan puolikas liemikuutio, lisää maito ja sekoita. Laita n. 2 rkl täytettä jokaiselle kaalinlehdelle, kääri kokoon paketiksi. Laita kääryleet sauma alaspäin kuumaan pannuun voihin ja ruskista ne hyvin joka puolelta. Laita kääryleet pataan.
3. Murusta mukaan loput liemikuutiosta, lisää siirappi, kaada päälle hieman vettä ja hauduta hiljalleen kannen alla n. 40 minuuttia. Siivilöi haudutusliemi, kuumenna se kiehuvaksi ja suurusta jauhoilla, jotka olet sekoittanut tilkkaan kylmää vettä. Tarjoile perunoiden ja puolukoiden kera.