1. Liota papuja vedessä yön yli. Huuhtele pavut ja leikkaa siankylkisiivu hyvin pieniksi paloiksi. Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli, leikkaa varsiselleri pieniksi paloiksi. Sekoita tomaattipyree tilkkaan vettä. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
2. Kuumenna n. ½ dl öljyä paksupohjaisessa, uuninkestävässä padassa. Lisää liha ja paista miedolla lämmöllä, ruskistamatta, muutaman minuutin ajan. Paista myös sipuli, valkosipuli ja selleri. Lisää pavut ja sekoita. Kaada päälle niin paljon kanalientä, että pavut peittyvät noin sentillä lientä.
3. Lisää tomaattipyree sekä vajaa 1 tl suolaa sekä timjami ja hieman vastajauhettua valkopippuria. Kuumenna kiehuvaksi, peitä kannella ja anna hautua uunissa tunnin ajan. Paista sienet kevyesti pienessä öljytilkassa. Kun pata on ollut puoli tuntia uunissa, lisää sienet, sekoita ja anna padan hautua kypsäksi.