1. Ota filotaikina pakkasesta ja taittele taikina auki. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sulata pinaatti mikrossa tai huoneenlämmössä. Leikkaa lehdet isoiksi paloiksi.
3. Voitele piirakkavuoka öljyllä, jos käytät teflonvuokaa tätä ei tarvitse tehdä. Päällystä vuoka filotaikinalla.
4. Puristele varoen pinaatista sula vesi pois ja asettele pinaatit vuokaan. Suikaloi tomaatit ja asettele pinaatin päälle. Murusta lampaanjuusto päälle.
5. Vatkaa munat ja maito, purista mukaan valkosipuli ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada munamaito vuokaan. Tasoita filotaikina, leikkaa tarvittaessa pois palat jotka jäävät vuoan reunojen yli. Paista piirasta uunin alatasolla n. 45 minuuttia kunnes piiras on jähmettynyt.