1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan ja koverra pois siemenet. Viipaloi kesäkurpitsa, laita viipaleet lävikköön ja ripottele päälle suolaa. Ota filotaikina pakkasesta ja kääri auki. Penslaa piirasvuoka öljyllä. Vuoraa vuoka filotaikinalla.
2. Kuori peruna ja viipaloi se hyvin ohuesti. Lado viipaleet vuoan pohjalle. Purista kesäkurpitsaviipaleista ylimääräinen neste ja lado viipaleet perunoiden päälle. Murusta fetajuusto päälle. Vatkaa munat ja maito, purista mukaan valkosipuli ja mausta pippurilla ja timjamilla.
3. Kaada munamaito vuokaan. Leikkaa pois ylimääräinen filotaikina vuoan reunoilta. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunin alatasolla n. 45 minuuttia kunnes täyte on jähmettynyt.