1. Nypi voi ja jauhot muruiseksi, lisää vesi ja sekoita nopeasti sileäksi taikinaksi. Laita kelmussa jääkaappiin tunniksi.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Suikaloi broilerinliha. Sulata pinaatinlehdet ja paista voissa. Siirrä pinaatit kevyesti voidellun uunivuoan pohjalle. Mausta raastetulla muskotilla. Asettele broilerinlihat pinaatin päälle. Ruskista sipulisilppu ja sienet voissa pannulla, lisää tomaattimurska ja mausta oreganolla sekä suolalla. Kaada seos lihojen päälle vuokaan.
3. Kauli taikinasta vuokaan sopiva kansi ja laita se aineksien päälle. Pistele muutama höyryreikä ja tee mahdollisesti pinnalle koristeita taikinanrippeistä. Penslaa vispatulla munalla ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, tai kunnes piiraan kansi on kauniinvärinen.