1. Paisti: Kuumenna uuni 200 asteeseen. Poista lihasta luu. Kuori ja hienonna sipuli, valkosipuli ja porkkana. Hiero lihaan kuminaa, suolaa ja pippuria. Ruskista paisti ja luu padassa, lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kaikki uuninkestävään vuokaan. Lisää sipuli, porkkana ja valkosipuli. Paista uunissa n. 2 tuntia.
2. Knödel: Kuori ja hienonna sipuli ja persilja. Viipaloi leipä. Kuumenna maito ja kaada se leiville. Sulata voi, lisää sipuli ja persilja ja kaada seos kosteille leipäviipaleille. Riko munat ja lisää ne yksi kerrallaan, Mausta suolalla, pippurilla ja muskotilla ja sekoita. Anna levätä 30 minuuttia.
3. Keitä vesi ja suola isossa kattilassa. Jaa knödeltaikina 8 osaan. Muotoile niistä pyöreitä knödeleitä. Keitä n. 15 minuuttia. Viipaloi liha ja paseeraa vihannekset siivilän läpi. Tarjoile liha ja knödelit sekä paseeratut vihannekset kastikkeena.