Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Terveellinen ja ruokaisa ateria possusta ja kasviksista! Mausta muun muassa currylla, se tuo mukavan itämaisen vivahteen.

Ainekset

  • 1 kg possun lapaa (luuton)
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipuli
  • timjamia
  • currya
  • suolaa
  • vettä
  • porkkanoita
  • punasipuli
  • kesäkurpitsa
  • herkkusieniä
  • varsiselleriä
  • punaista chiliä
  • kypsiä perunoita

Valmistusohje

Mausta lapa suolalla, pippurilla, timjamilla ja currylla. Hienonna sipulit ja laita kaikki aineet uunivuokaan. Peitä vuoka kannella tai foliolla. Hauduta lapaa 100-asteisessa uunissa n. 4-5 tuntia (laita vaikka yöksi uuniin). Tarjoile heti tai voit jäähdyttää lavan ja paistaa sen myöhemmin pannulla.

Kuori ja pilko kasvikset. Paista kasvikset pannulla.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata