Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta
Terveellinen ja ruokaisa ateria possusta ja kasviksista! Mausta muun muassa currylla, se tuo mukavan itämaisen vivahteen.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 1 kg possun lapaa (luuton)
- 1 sipuli
- 1 valkosipuli
- timjamia
- currya
- suolaa
- vettä
- porkkanoita
- punasipuli
- kesäkurpitsa
- herkkusieniä
- varsiselleriä
- punaista chiliä
- kypsiä perunoita
Valmistusohje
Mausta lapa suolalla, pippurilla, timjamilla ja currylla. Hienonna sipulit ja laita kaikki aineet uunivuokaan. Peitä vuoka kannella tai foliolla. Hauduta lapaa 100-asteisessa uunissa n. 4-5 tuntia (laita vaikka yöksi uuniin). Tarjoile heti tai voit jäähdyttää lavan ja paistaa sen myöhemmin pannulla.
Kuori ja pilko kasvikset. Paista kasvikset pannulla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku