Ylikypsää possua ja lämmintä kasvispaistosta

Terveellinen ja ruokaisa ateria possusta ja kasviksista! Mausta muun muassa currylla, se tuo mukavan itämaisen vivahteen.

Ainekset

  • 1 kg possun lapaa (luuton)
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipuli
  • timjamia
  • currya
  • suolaa
  • vettä
  • porkkanoita
  • punasipuli
  • kesäkurpitsa
  • herkkusieniä
  • varsiselleriä
  • punaista chiliä
  • kypsiä perunoita

Valmistusohje

Mausta lapa suolalla, pippurilla, timjamilla ja currylla. Hienonna sipulit ja laita kaikki aineet uunivuokaan. Peitä vuoka kannella tai foliolla. Hauduta lapaa 100-asteisessa uunissa n. 4-5 tuntia (laita vaikka yöksi uuniin). Tarjoile heti tai voit jäähdyttää lavan ja paistaa sen myöhemmin pannulla.

Kuori ja pilko kasvikset. Paista kasvikset pannulla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!