Linnan tähdet: Karamellisoitua persikkaa
Julkaistu
Ainekset
- 4 kpl persikkaa
- 2 rkl voita
- 4 rkl sokeria
- vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Halkaise persikka ja poista siemen. Leikkaa se neljään osaan.
2. Kuumenna paistinpannu, lisää voi ja sokeri.
3. Anna sokerin hieman paahtua ja lisää persikat pannulle. Paista kunnes persikat ovat hieman pehmenneet ja saaneet kunnolla väriä.
4. Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka