Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hedelmiä foliossa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaikki hedelmiä voi mainiosti lämmittää foliossa. Ne voi viipaloida ja valmistella etukäteen ja panna grilliin tai uuniin vasta, kun on jälkiruoan aika.

4 annosta

  • 2 kiiviä
  • 2 banaania
  • 2 omenaa
  • 4 viinimarjaterttua
  • 75 g rouhittuja pähkinöitä
  • 100 g raastettua suklaata
  • 2 rkl voita
  • 4 cl likööriä

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi kiivit ja banaanit. Poista siemenkodat omenista ja leikkaa lohkoiksi.

2. Pane hedelmäpaloja ja marjaterttu foliopalalle. Lisää päälle nokare voita ja tilkka likööriä. Taita folio paketiksi ja nosta grillille. Grillaa noin 10 minuuttia.

3. Ripottele päälle pähkinää ja suklaata ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Hedelmäsalaatti