1. Sinappikastike: Sekoita sinappijauhe, siirappi, munankeltuainen ja vesi tasaiseksi tahnaksi. Lisää öljy ensin tipoittain, sitten ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Valmis kastike on kiiltävää ja paksua, ja se tarjoillaan jääkaappikylmänä. Jos haluat kastikkeesta ohuempaa, lisää vettä, kunnes koostumus on sopiva.
2. Jos viipaloit lohen itse, käytä ohutta, erittäin terävää lohiveistä. Pane kullekin lautaselle kaksi lohiviipaletta. Puhdista herkkusienet, leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi ja annostele lautasille.
3. Pirskottele kalan päälle muutama tippa sinappikastiketta. Jos kastike on koostumukseltaan paksua, voit pursottaa kalalle ohuen kastikehunnun. Mausta ripauksella vastarouhittua mustapippuria ja nosta lopuksi jokaiselle lautaselle puolikas sitruuna.