1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Irrota luut lihasta ja paloittele luut. Kuori ja hienonna juurekset ja sipuli karkeasti. Laita luumut veteen likoamaan. Leikkaa lihaan tasku pituussuuntaan. Täytä tasku luumuilla ja sido liha tiukasti. Pistä paistolämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan.
2. Laita liha, luut, sipuli, juurekset ja voi vuokaan ja uuniin. Anna porsaanseläkkeen saada väriä kääntämällä sitä monen kertaan. Lisää vuokaan välillä vettä ja paahda lihaa kunnes sisälämpötila on 85 astetta, n. 1 tunti. Ota vuoka uunista ja anna lihan levätä.
3. Siivilöi liemi ja mausta se timjamilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita voi ja jauhot suurukseksi. Kuumenna kastike kattilassa kiehuvaksi ja suurusta se lisäämällä suurusta samalla sekoittaen, kunnes se on toivotun paksuista. Tarjoile liha viipaloituna kastikkeen sekä vuodenajan vihannesten sekä perunan kera.